PDF Afdrukken E-mailadres

JOOMLA, WordPress, Drupal Webhosting:

 

Een Joomla Virtuemart webshop met iDeal en of PayPal, voor een zeer laag bedrag. U wilt niet een bedrag ineens betalen? Lease is ook mogelijk over een periode van drie jaar.

Vraag vrijblijvend een offerte.

Maar natuurlijk kunt u bij ons ook voor gewone hosting terecht met lage prijzen en goede service.

 

e-mail pop accounts
e-mail aliases (zoveel als u nodig hebt)
onbeperkt ftp-toegang
asp scripting
php scripting
perl scripting
database toegang (MySql)

En met de installatron appllicatie kunt tal van toepassingen zelf gemakkelijk installeren.

zie 

http://installatron.com/apps


Webdesing basis pakket:

Hier krijgt u het volgende :

hoofdpagina met uw logo  
bedrijfsinformatiepagina
contactpagina
gastenboek
bestel /offerteformulier met uw hoofdproducten en/of diensten
feedbackformulier
Webdesign op aanvraag

Wat is er mogelijk ? Heel veel, met de moderne internet software die op dit moment voorhanden is kunt u complete reclame animaties op het web vertonen zonder dat dit grafisch te zwaar wordt.


Hardware & netwerk installatieNaast webhosting en webdesign heeft VisualSoft ook een afdeling die zich bezighoud met het aanleggen van netwerken met Windows en Linux.
Hier kunt u vertrouwen op kwaliteit en vakmanschap  ! Uw Windows netwerk wordt ontworpen en geimplementeerd door Microsoft gecertificeerde Engineers (MCSE), zodat u zeker weet dat u in goede handen bent ! Ook uw linux netwerken zijn bij ons in goede handen. Wij hebben veel ervaring met Ubuntu, Redhat, Raspbian en Puppet.

Wij leveren ook alle hardware welke u voor uw netwerk nodig heeft. Uitsluitend 'A' Kwaliteit ! omdat uw bedrijfsactiviteit nooit afhankelijk mag zijn van inferieure spullen. Mocht dan toch een calamiteit onstaan dan leveren wij naast de door de leverancier gehanteerde garantie direct 'onsite' een reparatie team dat ter plekke een oplossing voor u creeerd, zodat u rustig door kunt werken. Ook na kantooruren als dat gewenst is !

 

 

Laatst aangepast ( dinsdag 21 augustus 2018 17:37 )
 

Google AdSense